Stichting De Regenboogboom

Droomdekentjes

Facebook Twitter Linkedin Youtube Blogspot Pinterest

U bevindt zich hier: //

Donaties

Steun Droomdekentjes 
met een dekentje, materialen of een donatie:  
NL79 ABNA 0577 1620 39

Onze grootste donateurs: de Maaksters

Sinds het begin in 2001 zijn er meer dan 8000 dekentjes gedoneerd.
Droomdekentjes worden gemaakt door quiltsters in het hele land. Deze mensen rekenen geen kosten voor het maken van de droomdekentjes voor de Regenboogboom, zij doneren de dekentjes voor kinderen met een uitdaging.

Toch zijn er nog veel andere kosten waaronder het verzenden, opslaan en administreren van de dekentjes. Wij vinden het natuurlijk fantastisch als u ons werk financieel wilt ondersteunen. Droomdekentjes wordt gerund door vrijwilligers en is volledig afhankelijk van donaties. 

Donateurs in geld en in materialen

Mocht u ons financieel willen steunen, dan kunt u uw donatie storten op bankrekeningnummer: NL79ABNA0577162039 t.n.v. St. de Regenboogboom te Soest ovv Droomdekentjes.

Ook kunt u ons steunen met quiltstoffengarens en tussenvulling.
Per e-mail: droomdekentjes@regenboogboom.nl of telefonisch, via het secretariaat: 035-5881660

Er zijn gelukkig veel aanvragers die een vrijwillige bijdrage storten als dank voor het prachtige dekentje dat wij hebben verstuurd. Deze financiele bijdrage maakt het mogelijk om ook dekentjes te kunnen sturen naar aanvragers die het niet in staat zijn deze bijdrage te leveren.

De onderstaande tijdschriften, quiltwinkels en andere bedrijven ondersteunen het werk van de droomdekentjes. Zij doneren regelmatig mooie stoffen, tijdschriften of andere geweldige diensten:

Wendy Vosters heeft een website waar patronen voor goede doelen, waaronder de droomdekentjes, kunnen worden gedownload.