U bevindt zich hier: //

Droomdekentje aanvragen

Droomdekentjes worden kosteloos gemaakt door honderden vrijwilligers in Nederland. Zij stellen deze dekentjes van harte beschikbaar aan kinderen die te maken hebben met een grote emotionele uitdaging door ziekte, trauma of handicap. Een Droomdekentje kan kinderen hun gevoel van basisveiligheid terug laten vinden. 

U kunt via deze pagina een dekentje aanvragen voor een kind die het echt nodig heeft. Wij van de Droomdekentjes willen in het belang van de maaksters van deze prachtige dekentjes ervoor waken dat de dekentjes ook werkelijk gaan naar de kinderen die het nodig hebben. 

LET OP! 
Het liefst zouden we alle kinderen van de wereld een droomdeken geven, dat is helaas niet mogelijk. 

Wij gaan zeer zorgvuldig om met de dekentjes die wij belangeloos gekregen hebben van de maaksters. Wij houden ons het recht voor om uw aanvraag of reservering af te wijzen.

We hebben droomdekentjes beschikbaar in verschillende maten.

Bekijk hier alle beschikbare droomdekentjes

Vrijwillige bijdrage in de verzendkosten

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u na ontvangst van het dekentje zou willen overwegen ons een vrijwillige bijdrage in de verzendkosten van de droomdekentjes te doneren. Daarbij denken wij zelf aan een bedrag van € 12,50.

Uw bijdrage maakt het mogelijk dat wij ook in de toekomst naar andere kinderen droomdekentjes kunnen blijven sturen. Alvast bedankt.

Bij vragen/problemen mail naar: droomdekentjes@regenboogboom.nl 
of bel: 035-588 1660 (kantooruren) 

 

Droomdekentje aanvragen
Droomdekentje aanbieden
Droomdekentje maken
Regenboogboom

Regenboogboom - @Regenboogboom

RT @RMcD_DenHaag: @Regenboogboom maakt droomdekentjes voor kinderen. Unieke en met liefde gemaakte dekentjes waar een kind op kan wegdromen…

vrijdag 19 mei 2017 - 11:39:47

Regenboogboom

Regenboogboom - @Regenboogboom

@RMcD_DenHaag

vrijdag 19 mei 2017 - 11:39:42

Regenboogboom

Regenboogboom - @Regenboogboom

donderdag 18 mei 2017 - 17:19:12