Stichting De Regenboogboom

Droomdekentjes

Facebook Twitter Linkedin Youtube Blogspot Pinterest

Geweldige Handwerk- en Quiltdagen in Nieuwegein

30 november 2016

Wat een geweldige beurs hebben we gehad het afgelopen weekend in Nieuwegein! We hebben aan zoveel mensen kunnen vertellen over ons goede doel. We hebben zoveel oude bekende en nieuwe droomdekenmaaksters gezien en gesproken!

Er zijn ook weer een stuk of twintig nieuwe droomdekentjes ingeleverd die zaterdag meegenomen zijn naar Soest om te worden gefotografeerd zodat ze ook op de siten kunnen worden gezet. 

We hebben zo veel hulp en ondersteuning gehad op de beurs van Nieuwegein: 

  • Allereerst is het natuurlijk helemaal geweldig dat we deze kraam gedoneerd hebben gekregen op deze Handwerk- en Quiltdagen. 
  • We hebben alle beursdagen heerlijk kunnen werken aan nieuwe droomdekentjes dank zij de twee Bernina naaimachines die de firma Huissteden uit Nieuwegein ter beschikking had gesteld gedurende de hele beurs. 
  • Trijntje van Quilt-Atelier Trijntje van der Horst leverde twee prachtig gequilte lasagnadekentjes in (nog van de beurs van Rijswijk) EN nam weer twee nieuwe droomdekentjes mee om te quilten op haar longarm machine! En ze heeft ons uitgenodigd om volgend jaar augustus op haar open dag in de winkel te staan. 
  • Wilma Bruins met haar Q Snap Quilt Frame heeft tijdens de beurs twee droomdekentjes voor ons gedubbeld tijdens haar demonstraties. Dat scheelt toch weer een hoop tijd. 

En last but not least: we hebben onder de bezoekers van de beurs drie prachtige quilts kunnen verloten waarvan de opbrengst uiteraard voor de droomdekentjes is. 

Ook leuk om met jullie te delen: er kwam een kinder IC verpleegkundige van het Wilhelmina kinderziekenhuis uit Utrecht aan de kraam vertellen wat een geweldig werk wij met elkaar verzetten met het maken van droomdekentjes. Ze vertelde uit eigen ervaring hoe geweldig het voor zieke kinderen is om een droomdekentje te mogen uitzoeken. En ze vertelde ook hoeveel steun het geeft aan de ouders en aan de broertjes en zusjes van het zieke kind!

Kortom, het was een zeer geslaagde beurs voor de Droomdekentjes!

Afbeeldingen

img-20161124-wa0000